Data: 2014-05-30 21:57:49
Temat: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
Od: "Chiron" <c...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "FEniks" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:53886611$0$2242$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2014-05-30 12:18, Chiron pisze:
>>
>>
>> Fajnie, teraz przeglądam sobie to wszystko- i chyba dominującym uczuciem
>> jest...przygnębienie własnym brakiem umiejętności kulinarnych.
>
> To teraz wystarczy tylko odbić się od dna. ;)
No- to proste:-)
>
>> Dostałem sporo rad- ale nie wiem, czy będę je umiał dobrze spożytkować
>
> A serio - jeśli na co dzień nie parasz się specjalnie kuchnią, to masz
> dwie możliwości:
> 1. Zrobić coś naprawdę prostego, choćby sałatkę, grzanki i wino, ale podać
> to ładnie i w odpowiednim klimacie (żeby nie powiedzieć z francuska
> "entourage' u" ;) ).
Trochę się zafiksowałęm na tę rybkę- i zapewne ją przyrządzę. Tyle, że
troszkę uproszczę te Wasze przepisy. No- może trochę więcej niż troszkę:-)
> 2. Zaprosić ukochaną do dobrej restauracji.
>
Wprawdzie żona lubi, ale ja mam trochę oporów przed jedzeniem w
restauracjach. Nie lubię też tej atmosfery. Preferuję domowe jedzenie w
domowym zaciszu:-)
--
Chiron
|