Data: 2004-06-16 13:11:26
Temat: Re: pychotka z twarogu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 16 Jun 2004 10:36:26 +0200, "Sowa"
<m...@b...pl> wrote:
>
>U?ytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisa? w
>wiadomo?ci news:l6rvc051fi9s7jqbsadtte4dii05160csm@4ax.com...
>
>> a na wage to taki klinek ile ma - cwierc kilo? 30 deko? pol kilo?
>> u nas klinkow brak :/, ale moge pozamieniac rozne skladniki , bo
>> przepis mi sie bardzo podoba
>
>Niestety ró?nie - u nas np. (osiedlowy sklep w pomorskim) klinki maj? ró?ne
>wagi i s? sprzedawane na wag? w?a?nie.
>My?l?, ?e rozs?dnym wyj?ciem b?dzie wzi?? ok 2/3 t?uszczu wzgl?dem t?ustego
>sera + te jaja.
>
>Sowa
>
aaaa, acha. dobry pomysl.
trys
K.T. - starannie opakowana
|