Data: 2011-02-04 19:27:07
Temat: Re: pyry sól i szybkowar
Od: "lamia" <l...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JBP" <t...@o...pl> wrote in message
news:iih67q$9pa$1@node1.news.atman.pl...
> Nie każda jarzyna (a raczej warzywo). Markety sporo importują.
w ilości stosownie dużej, aby koniecznie były zabiegi trwałego
przechowywania
kilka razy widziałam wynosili nowe kontenery to badyle (warzywa/osoce) były
mega zimne
nie obchodzi mnie ile stopni aplikują - na bank tyle żeby naturalna flora
bakteryjna badyli je opuściła
i potem właśnie to gnije
ile razy porównałam trwałość tego samego tak samo wyglądającego badyla z
małego sklepu a z marketu / sklepu typu 'dronka'. można się zdziwić właśnie
w sezonie też, (chyba że któś notorycznie korzysta z marketowych i utracił
kontrolę nad właściwościami produktów).
|