Data: 2011-02-04 16:20:32
Temat: Re: pyry sól i szybkowar
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 4 Feb 2011 16:14:22 +0000 (UTC), panta_rei napisał(a):
> Dnia 04.02.2011 lamia <l...@o...pl> napisał/a:
>> "panta_rei" <s...@g...com> wrote in message
>> news:iih10k$lpa$1@inews.gazeta.pl...
>>> A może jednak były przemrożone troszkę? Wtedy nabierają słodyczy,
>> jak każda jażyna/zielenina z marketu (cały rok).
>>
>>> szybciej się gotują, ciężko je dosolić, ale i wygląd też mają jakiś taki
>>> "inny"
>> taki bardziej szklisty (wg mnie ładny).
>
> Dokładnie to miałem na myśli ;-)
>
> Pozdrawiam!
Jak dla mnie - gotowane ziemniaki mają być puszyste, nie szkliste. Szkliste
mogą być tylko w zapiekance lub sałatce.
|