Data: 2011-02-04 16:14:22
Temat: Re: pyry sól i szybkowar
Od: panta_rei <j...@c...to.znajdzie>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 04.02.2011 lamia <l...@o...pl> napisał/a:
> "panta_rei" <s...@g...com> wrote in message
> news:iih10k$lpa$1@inews.gazeta.pl...
>> A może jednak były przemrożone troszkę? Wtedy nabierają słodyczy,
> jak każda jażyna/zielenina z marketu (cały rok).
>
>> szybciej się gotują, ciężko je dosolić, ale i wygląd też mają jakiś taki
>> "inny"
> taki bardziej szklisty (wg mnie ładny).
Dokładnie to miałem na myśli ;-)
Pozdrawiam!
--
Sławomir Frąc- Braniewo LRU #271189 *Polska Grupa Freesco*
N:54°22'18" E:19°49'31" jid:panta_rei(at)jabber.org
Wasz Windows tego nie potrafi...:P
********** Sygnaturka na licencji GNU GPL wersja 2 *************
|