Data: 2011-02-04 15:33:13
Temat: Re: pyry sól i szybkowar
Od: "JBP" <t...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "lamia" <l...@o...pl> napisał w wiadomości
news:iih58f$9jg$1@node1.news.atman.pl...
> "panta_rei" <s...@g...com> wrote in message
>> A może jednak były przemrożone troszkę? Wtedy nabierają słodyczy,
> jak każda jażyna/zielenina z marketu (cały rok).
Nie każda jarzyna (a raczej warzywo). Markety sporo importują.
>> szybciej się gotują, ciężko je dosolić, ale i wygląd też mają jakiś taki
>> "inny"
> taki bardziej szklisty (wg mnie ładny).
Czyli jednak przemrożone. Dzień, dwa później ładna szklistość może zamienić
się w brzydką brunatność i ziemniaki zgniją.
JBP
|