Data: 2003-06-25 12:28:31
Temat: Re: pysznosci...
Od: "Anna Ladorucka" <a...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett <m...@o...com> napisał(a):
>
>
> Acha! trafilas!
> Ja robie kogiel mogiel, do niego dodaje twarozek (u nas te twarozki sa
> mokre).
> Nastepnie mieszam okolo 1 szklanki maki zwyklej i pol szklanki skrobii
> kukurydzianej, i polowe tej mieszanki dodaje do kogla mogla, mieszam
> dokladnie, i delikatnie dodaje bialka ubite z cukrem, zeby byly lsniace
> i sztywne, mieszam dokladnie.
Badzo Ci dziekuje! Odpowiadam dopiero teraz, poniewaz przez onet nie widac
Twojego posta :(
Mam pytanie - ile twarozku na ta ilosc maki? Przypuszczam, ze 50 dkg?
Ale skoro one takie luzne, to moze wiecej?
Pozdrawiam,
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|