Data: 2001-12-07 11:15:42
Temat: Re: pytanie biala czekolada
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marcin Krynski" <m...@e...pl> napisał w wiadomości
news:9uq7qk$2f3i$1@news2.ipartners.pl...
> Witam nazywam sie Marcin Krynski obserwuje (czytam posty) wasza grupe od
> wielu miesiecy i jest ona dla mnie swierzo upieczonego kucharza
nieoceniona
> skarbnca widzy. mam jednak do was ogromna prosbe, potrzebuje technicznej
> rady jak poradzic sobie z roztopieniem bialej czekolady :) moja ostatnia
> proba skonczyla sie na przypaleniu 3 garnkow zas czekolada wyszla
brunatna:)
> wiem ze problem moze sie wydawac banalny jednak na moim etapie wiedzy
> kulinarnej najczesciej kwestie techniczne sa problemem. dodam ze
probowalem
> na malym ogniu z plytka i odrobina wody (1 lyzka). moze istnieje inna
metoda
> a moze to kwestia naczynia ?.
A mikrofalówka?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|