Data: 2001-12-07 11:35:50
Temat: Re: pytanie biala czekolada
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Marcin Krynski <m...@e...pl> w wiadomości
do grup dyskusyjnych napisał:
> Witam nazywam sie Marcin Krynski obserwuje (czytam posty) wasza grupe od
> wielu miesiecy i jest ona dla mnie swierzo upieczonego kucharza
Witaj Marcin,
Ciekawe tylko, kto Cie tak swierzo upiekl? ;-)
Na przyszlosc - ladniej bedziesz wygladal jako _swiezo_ upieczony.
> jak poradzic sobie z roztopieniem bialej czekolady :)
Polamac czekolade na kawalki, dodac 5-10 dag masla, lekko skropic
woda i powoli ogrzewac, mieszajac caly czas, aby sie nie przypalilo.
Przygotowana polewe rozsmarowac szybko na ciescie.
Pozdrawiam
Lilla
|