Data: 2005-08-30 23:09:23
Temat: Re: pytanie o Salo...
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mardi 30 aoűt 2005 ŕ 23:38:42, dans <op.swcbqsgsribdzh@krzys> vous écriviez :
> No dobra, to ja wam powiem...
> Sadło obrać z żyłek i włokien, uformować na jakis prostokąt który da sie
> zrolowac.Natrzeć ostro wycisnietym czosnkiem zmieszanym z sola
> krystaliczną i vegetą ( może odrobina ziół
> prowansalskich?).Zwinąć w rulon
> i zawinąć w folie spozywczą. Wlożyć do lodówki i wyjąc za dwa,trzy
> tygodnie, Stosować do jajecznicy lub na ciemny chleb. Jezeli zamiast sadła
> uzyjecie słoninki bez skóry, ofcorz, no to stosowac taksamo ,można bez
> chlebka.
W koncu jakis lurker sie ujawnil. I w jakim stylu :)
Ewcia
--
Niesz
|