Data: 2004-08-28 09:22:27
Temat: Re: pytanie rownie trywialne jak gotowanie ziemniakow ;-)
Od: "mmmmm5" <w...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Timocom" <B...@d...timocom.de> napisał w
wiadomości news:cgncjg$sp5$1@mamut.aster.pl...
> wybaczcie, ale rzadko (a szkoda) mam stycznosc z rybami - jak sie ma
zamiar
> smazyc/zapiekac mrozone filety, to trzeba im najpierw pozwolic dojsc do
> siebie w cieple (sugerowalyby to fragmenty przepisow mowiacych o
> pocytrynieniu, posoleniu i wstawieniu do lodowki) czy smazyc mrozone?
>
> dzieki :)
> Gosia
> ja zawsze rozmrażam bo potem podciekają wodą na patelni i się
rozpadają.rozmrożone obkładam przyprawami na 10 minut, potem robię panierkę
i dopiero smażę.powodzenia...
>
>
|