Data: 2002-01-25 10:35:37
Temat: Re: rocznica - co podać?
Od: "asia" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"stsal" <s...@p...onet.pl> wrote in message
news:a2qh6r$pd1$1@news.onet.pl...
> kształcie serca i zaczekaj aż dobrze zastygnie. Następnie zrób galaretkę z
> białego wina, taką w miarę sztywną, ale bez przesady, zaczekaj aż zacznie
> tężeć, a w międzyczasie pracowicie poodsuwaj budyń od brzegów formy, tak
na
> jakieś 1 - 0,5cm.
Alez mi sie to spodobalo!!
2 pytania : jak zrobic galaretke z bialego wina? Wyobrazam sobie ze jakos z
zelatyna czy zamiast wody wino, ale jak dokladnie?
Czy ten budyn nalezy WYJESC na 1 cm? Bo jak go odsunac jesli on juz
zastygniety? Troche tego nie wyobrazam sobie.
Asia
|