Data: 2003-01-07 20:11:21
Temat: Re: rokpol - gatunki
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:avf9tn$156$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:avf7a1$l1l$1@news.onet.pl...
> >
> > A może przejrzałe?
> > --
>
> a moze, wydawalo mi sie zbyt ciemne i zaplesniale, ale doswiadczenia z
> rokpolem nie mam zbyt duzego. Ale jesli przejrzale, to po cholere
sprzedaja
> takie badziewie, a pfuj!! Skandal!
No to już masz rozwiązanie zagadki... Niestety zanim ja się nauczyłam
odróżniać świeżość serów też miałam kilka wpadek... To jest taki koszt i
tyle... Szkoda, że wsadziłaś do sałatki...
Rokpol powinien być z wierzchu prawie suchy, kolor biały z lekkim odcieniem
zielonkawym, w środku pleść w kolorze niebieskim morskim. Żadnego beżu,
brązu, czy też pomarańczu... Zapach taki bardziej grzybowy niż pleśniowy...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|