Data: 2003-01-07 20:40:38
Temat: Re: rokpol - gatunki
Od: "wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:avfc9i$2s5$1@news.onet.pl...
>
>
> No to już masz rozwiązanie zagadki... Niestety zanim ja się nauczyłam
> odróżniać świeżość serów też miałam kilka wpadek... To jest taki koszt i
> tyle... Szkoda, że wsadziłaś do sałatki...
> Rokpol powinien być z wierzchu prawie suchy, kolor biały z lekkim
odcieniem
> zielonkawym, w środku pleść w kolorze niebieskim morskim. Żadnego beżu,
> brązu, czy też pomarańczu... Zapach taki bardziej grzybowy niż
pleśniowy...
> --
hm, toto bylo biale, kruche, w srodku placki i kropki plesni w kolorze
niebiesko-morskim, miejscami wlochate.
A ostatnio jadlam z mniejsza iloscia plesni i jasniejsza byla ona, mniam,
mniam.
A to, co obecnie w domu posiadam, zgroza i tyle. Moze i sa amatorzy
zaplesnialosci do tego stopnia, ale ja wymiekam z wykrecona geba.
Ide jesc faworki.
wkn
|