Data: 2004-02-01 22:31:48
Temat: Re: rozpadajace i przywierajace do patelni mielone
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X>
Pokaż wszystkie nagłówki
... napisal(a):
>Witajcie!
>Zrobilam kotlety mielone, dodalam jajko, namoczona bulke, cebulke-wszystko
>tak jak zawsze. Niestety mielone przywieraja do patelni i rozpadaja
>kompletnie podczas smazenia. Czy da sie je jeszcze jakos uratowac? Zostalo
>mi jeszcze troche i nie wiem czy np dodanie jeszcze jednego jajka polepszy
>sprawe? Co moze byc przyczyna porazki skoro patelnia ta sama, proporcje
>mniej wiecej tez (zawsze robie wszystko na oko) Pozdrawiam. M
Mi tez dzisiaj wyszly jakies takie rozwalajace sie. A zrobilem jak
zawsze. Podejrzewam, ze problem byl w bulce - to nie byla taka
najzwyklejsza kajzerka i mialem problem by dobrze odcisnac z niej
wode....
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
- What about your soul?
- I'm an engineer.
|