Data: 2003-07-06 10:34:42
Temat: Re: rumsztyk, brizol, eskalopki, mielony,bewsztyk, sznycel.....
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> wrote:
> Dans la news:be7dtf$n5h$1@inews.gazeta.pl,
> Konrad Brywczyński <k...@b...tk> a écrit:
> > Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> >>> Rumsztyk jest siekany...
> >> Od kiedy do ? :-)
> >
> > Ja znam tylko takiego, którego się tępą częścią noża sieka i formuje
> > tymże nożem. Acz w"aśnie wygoogle'a"em na kuchnia.3miasto przepis
> > t"uczkowy. Ale ja t"uczka unikam...
> > http://www.kuchnia.3miasto.pl/2716.htm
>
> Nie moge sie podlaczyc...
> Sprawdzilam w "Kuchni Polskiej" i w "Larousse gastronomique", wszedzie
> jest mieso w kawalku.
Uwazaj z tym "Larousse Gastronomique". Ogladalas "Hannibala"?
Wladyslaw
|