Data: 2001-01-25 10:47:27
Temat: Re: ryby
Od: sadyl <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
adasko wrote:
>
> cześć potrzebne mi są przepisy na ryby gotowane np z warzywami lub pieczone
> w folii. Nie obrażę się, jeśli ktoś poda mi przepis na rybę w galareci, pod
> warunkiem, że nie będzie miała ości ani skóry.Jak urozmaicić obiady rybne
> aby były dietetyczne ?
Kiedyś to podawałem:
Kostki filetowe (dorsz, morszczuk) rozmrażamy i układamy na dno naczynia
żaroodpornego
Na to obficie sypiemy przyprawę do ryb Kamisa.
Na to hortexowwa mrożonka o nazwie "Paprykarz" (taka zupa mrożona w
woreczku)
Do piekarnika na ok. 20-30 min (aż warzywa będą miękkie)
Podawać z gotowanym ryżem
Szybkie, łatwe, smaczne i dietetyczne
sadyl
|