Data: 2005-10-05 12:04:19
Temat: Re: ryby
Od: "Kondziorek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "JerzyN" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:dhthq4$7p5$1@atlantis.news.tpi.pl...
(cut) ...
PS
> Jak smażyć r_y_b_y znajdziesz w archiwum.
Przewertowalem archiwum i .................
1. temat ryba na grillu ?
2. temat ryby w smażalni
3. temat smazenie ryby (ale nie ma tam odpowiedzi na moje pytania)
4. temat ryby (moj)
wiefc .. powtorze .. choc watpie zebym otrzymal odpowiedz
Witam
jak szacowne gremium robi taka prozaiczna potrawe jak . smazone ryby ??
mnie albo sie "ugotuja" w oleju albo .. przypala :)
acha i jakie gatunki ryb ..
ja osobiscie preferuje .. tlustego karpia .. (no nie do przesady .
Taki pomiedzy 1,5 a 2,5 kg) .. karasie , lubie tez fladry ...
wegorze , halibut ..
a co Gremium "kucharskie" proponuje ?
Pozdrowka
Kondziorek
p.s. .. mimo wszystko .. jakos lepiej brzmi mi ... tlusciutki karpik .. itd
hehehe
no ale skoro szacowne gremium ma cos przeciwko ...........
|