Data: 2005-10-05 12:24:21
Temat: Re: ryby
Od: "flower" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kondziorek" <p...@g...pl> napisał w wiadomości
news:di0fg3$jmp$1@polsl.gliwice.pl...
>
> Użytkownik "JerzyN" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
> news:dhthq4$7p5$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> (cut) ...
> PS
> > Jak smażyć r_y_b_y znajdziesz w archiwum.
>
> Przewertowalem archiwum i .................
> 1. temat ryba na grillu ?
> 2. temat ryby w smażalni
> 3. temat smazenie ryby (ale nie ma tam odpowiedzi na moje pytania)
> 4. temat ryby (moj)
>
> wiefc .. powtorze .. choc watpie zebym otrzymal odpowiedz
>
> Witam
> jak szacowne gremium robi taka prozaiczna potrawe jak . smazone ryby ??
> mnie albo sie "ugotuja" w oleju albo .. przypala :)
> acha i jakie gatunki ryb ..
> ja osobiscie preferuje .. tlustego karpia .. (no nie do przesady .
> Taki pomiedzy 1,5 a 2,5 kg) .. karasie , lubie tez fladry ...
> wegorze , halibut ..
> a co Gremium "kucharskie" proponuje ?
> Pozdrowka
> Kondziorek
> p.s. .. mimo wszystko .. jakos lepiej brzmi mi ... tlusciutki karpik ..
itd
> hehehe
No, już prawie dobrze, jeszcze tylko "Kondzior" zamiast "Kondziorek" :-)
--
"Żałuj za dowcipy, synu!"
Tytus, Romek i A'Tomek, ks. VIII
|