| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "kaja" <k...@f...amwaw.edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ryż Date: Wed, 5 Jan 2005 16:21:43 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 17 Message-ID: <crh0tm$304$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <crc2i2$rjl$1@atlantis.news.tpi.pl> <crcb8b$196h$1@wroclaw.net.pl> <crdjke$dib$1@atlantis.news.tpi.pl> <crem46$1dle$1@KORBolin.KS.K.PL> NNTP-Posting-Host: cnt25.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1104938743 3076 83.31.173.25 (5 Jan 2005 15:25:43 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Jan 2005 15:25:43 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:227087 Ukryj nagłówki > Wg mnie najlepszy jest do tego ryz paraboliczny. Zwykly nie daje sie | |
Zobacz także