« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: Szymuś <pwdi_@_friko3.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ryż do risotto Date: Tue, 8 Jan 2008 15:41:02 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 12 Message-ID: <1...@S...pwdi> References: <flqs85$jhg$1@atlantis.news.tpi.pl> <4...@l...googlegroups.com> <1...@S...pwdi> <fltino$gs2$1@nemesis.news.tpi.pl> Reply-To: pwdi_@_friko3.onet.pl NNTP-Posting-Host: fgc26.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1199803263 11883 83.13.158.26 (8 Jan 2008 14:41:03 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 8 Jan 2008 14:41:03 +0000 (UTC) X-Sender: eM8gb9N5AzaqhwFAayfP9HVVP2ZIXxe4 User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:308451 Ukryj nagłówki > Inna sprawa - żółty kolor od szafranu można zastąpić Warzywkiem. |
Zobacz także