Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ryz na sypko? Re: ryz na sypko?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: ryz na sypko?

« poprzedni post
Data: 2001-05-23 10:01:51
Temat: Re: ryz na sypko?
Od: "B.Z." <b...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

ja robie wg. kuchni chinskiej
- 2 czesci ryzu
- 3 czesci wody
- przyprawy etc. sol, cyrry, masala...
Zagotowac w garnku z grubym dnem, zmniejszyc gaz i tak 10 min.
Potem wylaczyc, szczelnie przykryc i na 20 min. w cieple, otworzyc, zamieszac,
wychodza soczyste aromatyczne ziarenka nieposklejane
a nie te sypkie wymoczki z gotowania w duzej ilosci wody.
Pozdrawiam grupe
Barbara







--
Serwer dedykowany w godzinę, http://www.wdc.pl

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6