Data: 2002-04-15 12:59:02
Temat: Re: ryz nieluskany
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik wojmat <w...@-...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:X...@w...widzi.piksele.
..
> "veronika" <v...@i...mikrus.pw.edu.pl> mówi:
>
> > czy mozna go robic tak samo jak ten bialy?
> > a jesli nie, to jak najlepiej go przyrzadzic?
>
> jest łuskany bo niełuskanego by się nie dało zjeść.
>
> a brązowy można podobnie jak biały z tym, że nie da się go rozgotować. my
> często przesmażamy ugotowany ryż z orzechami, rodzynkami i przyprawami
> albo jemy do sosików czy innych duszonych paciałek warzywnych. no i do
> chińszczyzny jest smaczny
>
prosze bliżej o tym z orzechami i rodzynkami , mniam...
Wkn
|