Data: 2000-10-26 11:26:32
Temat: Re: sarnina
Od: w...@p...onet.pl (onet)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Ela" <e...@b...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, October 26, 2000 12:51 PM
Subject: sarnina
> Hej!
>
> Mam do dyspozycji kawalek sarniny i chce zrobic z tego zrazy. Uslyszalam
> dzisiaj od znajomych, ze takie miesko trzeba peklowac kilka dni przed
> zrobieniem. Czy to prawda? Musze na sobote z tego obiad zrobic!!!
> pomocy
> Ela
>
>
> Niestety tak, ale rownie dobrym sposobem na zmiekczenie jest glebokie
zamrozenie na kilka dni. a nastepnie peklowanie. Ale czy starczy Ci czasu?
Witeq
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|