| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Hanna Burdon" <h...@n...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: semolina Date: Thu, 22 Jan 2004 21:28:51 -0000 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 14 Message-ID: <bupf8g$1bv$1@inews.gazeta.pl> References: <1...@u...spray.net.pl> <1...@4...net> Reply-To: "Hanna Burdon" <h...@n...com> NNTP-Posting-Host: cpc4-darl2-3-0-cust23.midd.cable.ntl.com X-Trace: inews.gazeta.pl 1074806864 1407 82.0.26.23 (22 Jan 2004 21:27:44 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 22 Jan 2004 21:27:44 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 X-Priority: 3 X-User: hanula X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:188099 Ukryj nagłówki > Makaron z semoliną faktycznie jest inny, co dziwić nie może. Ja lubię | |
Zobacz także