Data: 2004-11-12 23:13:53
Temat: Re: sernik na zimno
Od: Katarzyna Kulpa <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 13 Nov 2004 00:07:08 +0100, BasiaBjk <b...@q...pl> wrote:
: Użytkownik Katarzyna Kulpa napisał:
:
: > i on zastyga sam z siebie? naprawde?
: > kurcze, a ja tak nie lubie tego posmaku zelatynki. musze sprobowac zrobic
: > bez.
:
: No pewnie.
: Odkąd pamiętam, znałam li i jedynie taki, dopiero jakoś w wieku
: licealnym dowiedziałam się, że niektórzy robią z żelatyną. W
: konfrontacji obu zdecydowana przewaga smakowa tego bez.
: Pamiętaj o kilku godzinach w lodówce. I żadnych margarnyn, bo spaprzesz
: - to na wszelkie wypadek dodaję.
spoko, posmaku margarynki tak samo nie cierpie, jak owej zelatynki.
wielkie dzieki za wprowadzenie w nowy lepszy wymiar sernikologiczny :)
kasica
--
"Lepsza w domu swiekra z zezem, niz tu jajko z majonezem"
- W.Szymborska
|