Data: 2001-04-25 06:02:40
Temat: Re: sernik na zimno - Help from Paryz !
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 24 Apr 2001 23:47:38 +0200, <n...@y...com> wrote:
>> Moja jeszcze-nie-te?ciowa wyprodukowa?a co?, co tart? z pewno?ci? nie
>> by?o, raczej mi nie smakowa?o, by?o kosystencji i smaku opony i
>> zawiera?o ?liwki suszone.
>>
>Czy chodzi o przeslawny far bretonski ?
>
>pyta
>
>Ewa (i pozdrawia !)
far bretonski!!! To jest cudo, choc w moim wykonaniu o wiele
bardziej mi smakuje niz to, co jadlam w Paryzu.... Strasznie duzo
jajek, duzo cukru, bardzo malo maki, bardzo duzo miekkich
(kilforn.?) sliwek suszonych..... cudo!!!! Tylko, kurcze, gdzie
ja mam przepis...gdzies zatryniony.......
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|