Data: 2000-09-21 06:18:57
Temat: Re: sery i oliwki
Od: Maciej Barton <l...@h...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
pablo napisał(a):
> Nie wytrzymalem i chwale sie. Przed chwila przyjechala moja znajoma z
> wycieczki gorskiej w Rumuni. I przywiozla 9 rodzajow serow w tym jeden
> orginalnie przyrzadzony w korze swierkowej (swiezej) i calego arbuza oliwek
> greckich tez swiezutkich (arbuz posluzyl po wydrazeniu srodka jako beczulka
> transportowa)
> Zaraz zabieramy sie do degustacji, oczywiscie wino tez przyjechalo.
> Murfatlar Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, 1996, trzy buteleczki
> powinny nam wystarczyc.
> Moze ktos ma jakies orginalne zastosowanie do czarnych oliwek i swiezutkich
> serow gorskich?
>
> pablo
Taki to pozyje .... :-))))
|