Data: 2007-07-06 17:39:45
Temat: Re: skruszacz miesa
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Daniel" <d...@p...wp.pl> wrote in message
news:f6lugr$it$1@nemesis.news.tpi.pl...
> hej
> zastanawiałem się kiedyś nad zakupem, ale po zapytaniu o plusy i minusy
> dostałem taką odpowiedź na jakimś forum:
> "jak se chcesz makdonalda zrobić w domu to se kup"
> czyli generalnie nie mięso robi ale sieczkę, na pewno by usprawniło proces
> smażenia i gotowania, ale czy warto?
>
> ja zrezygnowałem :)
>
> pzdr
> Daniel
Zazwyczaj robi się nacięcia na stekach nożem, podobnie szpikuje się
mięsa - osobiscie mam inne wydatki, aby to kupować, ale tv czy gazeta
powinna znaleźć dla swojej kuchni pieniądze na takie laboratorium do
zbadania publicznego różnych pomysłów.
I nie brać z tego za reklamę - wiele dobrych pomysłów ginie, gdyż nie są
znane ogółowi, a pomysłodawcę czy wynalazcę nie stać pokazać na większym
forum.
|