Data: 2007-07-06 18:05:10
Temat: Re: skruszacz miesa
Od: Felinity <f...@A...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W piękny wiosenny poranek dnia Fri, 06 Jul 2007 19:30:39 +0200, istota
zwiewna znana jako Daniel napisała:
> hej
> zastanawiałem się kiedyś nad zakupem, ale po zapytaniu o plusy i minusy
> dostałem taką odpowiedź na jakimś forum: "jak se chcesz makdonalda
> zrobić w domu to se kup" czyli generalnie nie mięso robi ale sieczkę, na
> pewno by usprawniło proces smażenia i gotowania, ale czy warto?
>
> ja zrezygnowałem :)
>
Ja też. Już lepiej cienkie plastry szybko smażyć lub rozbić nieco, jak
ktoś chce szybko. A jak się lepiej ktoś umie zorganizowac, to lepsze są
różne marynaty.
Pozdrawiam,
Fel
--
http://felinity.jogger.pl/
|