Data: 2003-03-04 15:16:45
Temat: Re: smaki jajecznicy.
Od: "Kasia Es" <k...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Mariola" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:b3v6c2$5qv$1@korweta.task.gda.pl...
>
> > Użytkownik "JurekA" <jurdag@....o2.pl> napisał w wiadomości
> > news:b3spnp$npc$1@news.onet.pl...
> > > >> Mnie moze bardziej ciekawia rozne Grupowiczow pomysly na
jajecznice.
> > > >> Z czym, scieta czy nie, etc.
> > > Heh....az sie glodny robie ;-) Ale odpowiedz na pytanie fundamentalne:
> > > scięta czy nie? ;-)
> >
>
> Ja lubię bardzoe ściętą. Nie lubie glutów z białka, które się nie zetnie.
A
> z dodatków to wszystko to co wymieniacie, oprócz boczku i kiełbasy, szynki
> itp. wędlin.
> Mariola
Witam
Ja natomiast zupełnie przeciwnie: nie dość, że na cebuli i szynce, to
jeszcze lekko ścięta :)
Na koniec dodaję czasami żółty ser starty na drobnych oczkach i czekam
krótką chwilkę, żeby się delikatnie rozpuścił.
Kasia Es.
|