Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia smalec Re: smalec

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: smalec

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: sadyl <s...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: smalec
Date: Sat, 07 Oct 2000 23:49:13 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 19
Message-ID: <3...@p...onet.pl>
References: <8qv3gm$4ib$1@h1.uw.edu.pl> <3...@n...tpi.pl>
<8rku6m$is1$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: pa50.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 970955241 17615 213.76.32.50 (7 Oct 2000 21:47:21 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 7 Oct 2000 21:47:21 GMT
X-Accept-Language: pl,en
X-Mailer: Mozilla 4.7 [en] (Win98; I)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:35124
Ukryj nagłówki

Jacek Kostka wrote:

> Słoninka i mielone mięso w proporcji 4/1 na korzyść słoninki. Cebula i zioła
> do smaku. (Ilość cebuli i ziół, a także ich asortyment - wg uznania). Topimy
> słoninkę w standardowy sposób. Jednocześnie podsmarzamyy mięsko z cebulką
> (albo wrzucamy ją do smalczyku). Wypełniamy słoiczki smalcem - dopełniamy
> mięskiem.

a spuść się na wątek spred kilku (nastu najwyżej) dni a'propos
konserwacjim ścierweńka.
Jak nie za gootujesz kilka dni z rzędu przez jakiś czs to ci się
bakteryje wlezą.
W tłuszczu to się trochę odwleka, ale dodatek cebuli przyspiesza proces
(przynajmnie mi się tak wydaje)
Ale sam jestem niestey pełen niemiłych doświadczeń ze śćierwem und
smacem niedogotoanym jako trzeba więc i później zepsutym
No chyba ,że robisz to na szybki użytek (2-4 tygodnie?)

sadyl

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.10 ostry
09.10 Gruby.
10.10 Jader
10.10 Gruby.
22.11 fghfgh
22.11 asia
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6