Data: 2003-04-11 20:20:55
Temat: Re: smazenie na oleju z pestek winogron?
Od: "elffaran" <e...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "PatryCCCja" .
> anna wrote:
> > ha, "a nie mowilam" ;))))))
> > to w takim razie na czym najlepiej smazyc?
>
> wczesniej napisalam juz o tym sporo, nie bede sie - pozwolisz - powtarzac.
> troche opisalam m.in. wyniki testu "swiata konsumenta", jak chcesz to
> odszukaj.
> grunt ze smazyc najlepiej na oleju rzepakowym, a najwyzsza ocene we
> wspomnianym tescie uzyskal kujawski.
>
> pozdr, pat
A jaki olej najlepiej uzywac do pieczenia ciast? Tu tez jest wysoka
temperatura?
--
elffaran
***w sieci nikt nie uslyszy krzyku***
http://www.elffaran.free.komrel.net
(ostatnia aktualizacja 08.III.2003)
|