Data: 2003-07-01 17:05:09
Temat: Re: smazony karafiorek ))
Od: z...@o...pl (Monika Zarczuk)
Pokaż wszystkie nagłówki
a przyprawy to już po? Ma być miękki? Jak dóługo się go mniejwięcej smaży?
Głęboki tłuszcz to taki jak na frytki?
----- Original Message -----
From: "Marzena" <m...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, June 30, 2003 9:45 PM
Subject: smazony karafiorek ))
> Danie szybkie dla smakoszy, wielbicieli smaków niepodobnych do niczego ))
> Najpierw jednak witam )))
>
> Zakupujemy kalafiorka młodego, myjemy tegoż, kroimy na średniej wielkości
> różyczki i ....
> no właśnie. I smażymy w głębokim tłuszczyku aż końcówki zbrązowieją.
> PRzepis bodajże z obcasów czy też inszej kolorówki.
> Po prostu pycha! Smakuje i na gorąco i na zimno. Z pomidorem, dipami, jak
> kto woli.
>
> Polecam i ciekawam co Wy, Szanowni Grupowicze, na to?
>
> Marzena
> Gdańsk
>
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|