Data: 2002-08-23 13:26:01
Temat: Re: smazony panierowany ser
Od: hmmm <k...@i...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Fri, 16 Aug 2002 00:51:57 +0200, "vefour" <v...@p...pl> napisal:
>Bierzesz wiec dobry camembert (wiekszosc podrobek albo bedzie surowa mimo
>grzania, albo - wzorem wielu restauracji - w srodku ci sie rozplynie, bo to
>dupa blada a nie camemberty)...
A ja, przepraszam Państwa ;-), specjalnie pod taki 'podróbkowy' pakuję
sobie mnóstwo poszarpanej sałaty lodowej, nieskropionej żadnym
sosikiem, bo wprost uwielbiam jak mi ta 'dupa blada' wypływa i rozlewa
się, przelewa...
(najlepsza 'dupa blada' to Valbon - marzenie!)
hmmm
(co się właśnie dowiedziała, że uwielbia 'dupy blade; ;-)
|