Data: 2002-08-23 08:04:12
Temat: Re: smazony ser-przemyslenia
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Monisiatko" <M...@i...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, August 23, 2002 9:43 AM
Subject: Re: smazony ser-przemyslenia
> >
> >Użytkownik "Basia" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> >news:ak4jde$e4k$1@news.tpi.pl...
> >Basiu, ja robie z sera salami,( ok. 1 cm) jesli zwykly , bez dodatkow- to
go
> >zaostrzam papryka i w jajko, bulke, jajko i bulke.Po takim podwojnym
> >panierowaniu nigdy nie wyplywa i jakos panierka tez nie lata- moze mi tak
> >sie tylko farci?
> >
> >Jola L-L
>
> MNie na salami tez sie podwojna panierka trzyma, a jeszcze przed
panieorwaniem
> smaruje pesto.
>
> Monika
Potwierdzam, panieruje dwa razy, smaze na teflonowej patelni, z niewielka
ilocia tluszczu i trzyma sie jak bullterier kosci ;-)
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|