Data: 2002-01-06 12:47:35
Temat: Re: sos do makaronu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>A ja tylko dodam, ze o ile w potrawach wloskich, gdzie parmezan jest niezbyt
>istotnym dodatkiem (na zasadzie posypania lyzeczka gotowej potrawy) to
>zgadzam sie co do zasady, ze mozna czyms zastapic. Ale w takich prostych
>potrawach, jak sos Alfredo,
chy to jest Alfredo (sos Fredka) czy al' freddo (zimno?)
Krysia
dzis na obiad dziwactwao - kartofelki puree, lekka salsa,
pieczona szynka, brukselka z brokulem ugniecione widelcem,
zielony groszek i zielona fasolka. PLUS salatka jarzynowa. Deser
- nalesniki z borowkami. dwa z resztka dzemu trusk. zebralo mi
sie na czystke, wiec ten dzem znalazlam...domowej roboty, ciekawe
jak sie uchowal
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|