Data: 2005-07-10 19:46:49
Temat: Re: sos serowy
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Waldemar Krzok wrote:
>Bierzesz cheddarek, ścierasz na tareczce, możesz wziąć pacuszkę
>topionego cheddarka. Topisz w garnuszku ze śmietanką lub mleczkiem.
>Sosik gotowy. Możesz dodać papryczki, chilliczka lub innych przyprawek
>do smaku.
>
>
Smaczku, pomyliles sie.
Kot, po uczcie srodziemnomorskiej, a za oknem przepiekne, pastelowe
chmury...
--
Dodawaj ZA DARMO ogłoszenia do Aaaby.pl i Gazety Stołecznej: Dla dziecka, Fotografia,
Hobby, Książki, Odzież, RTV i AGD, Meble, Telefony
http://www.aaaby.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|