Data: 2004-09-22 07:54:15
Temat: Re: sos slodko kwasny
Od: "Ivan" <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "ktosia" <k...@U...o2.pl> napisał w wiadomości
news:cir8dt$dda$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> > Odcedzić przez szmatkę. Zagotować, dodać ocet (do
> > smaku), ewentualnie dosłodzić, zagęścić mąką.
>
> czy odcedzanie jest niezbedne?
> wydaje mi sie, ze taki sosik z miekkimi farfoclami moze byc ok
>
Ananasy raczej się nie rozgotują, ale do warzyw w sosie
słodko-kwaśnym rzeczywiście można nie odcedzać, natomiast do
maczania lepszy jest bardziej klarowny.
--
Pozdrawiam
Ivan
Jeśli chcesz pisać na priv, wywal "conieco" z adresu
|