Data: 2004-02-26 06:30:29
Temat: Re: sponiewierany miód
Od: Marcin 'Cooler' Kuliński <m...@p...gazeta.blah>
Pokaż wszystkie nagłówki
Sowa w wiadomości news:c1jc0k$d4q$1@news.onet.pl pisze:
> Użytkownik "jurek" <g...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:c1j4qo$e2q$1@inews.gazeta.pl...
>
>> cukier jest be , a miod dobry, zanim cos takiego powiesz zajzyj do
>> tabel ze skladem poszczegolnych produktow.
>
> Sam najpierw zajrzyj, co chcesz udowodnić, że miód naturalny i cukier
> rafinowany to to samo i tak samo działa?
Wiesz, w optymalnej tabeli BTW wygladaja zapewne tak samo. W przypadku miodu
o jego wartosci spozywczej decyduja substancje towarzyszace, znane i
zbadane, w przeciwienstwie do tych chetnie przywolywanych, ale tajemniczych
substancji x, y i z, ktore to niby wyrozniaja bialka zwierzece na tle
roslinnych :)
|