Data: 2004-02-26 07:58:43
Temat: Re: sponiewierany miód
Od: "Sowa" <m...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "jurek" <g...@o...pl> napisał w wiadomości
news:c1k580$jir$1@inews.gazeta.pl...
> po co te nerwy?
A skąd ja mam wiedzieć po co się zdenerwowałeś?
> Dla scislosci z tabel (nie optymalnych) -miod : woda17,2% cukier 82,3% =
> 99,5%. Warto pozbyc sie uczulenia na optymalnych bo moze oni nie tacy
> "nawiedzeni" jak niektorzy chca to widziec?
I naprawdę nigdy, przenigdy nie słyszałeś że miód zawiera przeróżne
mikroelementy w przeciwieństwie do sztucznie oczyszczonego białego cukru, co
przede wszystkim je różni i ich działanie w organizmie?
Już pomijając fakt, że kompletne nie wiadomo o jakim miodzie rozmawiamy
właściwie.
Spadziowym, akacjowym?
>Dla scislosci z tabel (nie optymalnych) -miod : woda17,2% cukier 82,3% =
99,5%.
No a reszta?
To że w jakaś tabelka zawiera rubryczki tylko na wodę i cukier , nie znaczy
że w danym produkcie nie ma już kompletnie nic innego.
To jedynie znaczy, że _dana tabelka_ zawiera wybiórcze informacje o
zawartości wody i cukru w danym produkcie.
Sowa - naprawdę zaskoczona tym razem
|