| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kamas" <m...@k...net.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: strogonow Date: Mon, 11 Mar 2002 19:11:49 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <a6is0c$2tn$1@news.tpi.pl> References: <a6d06l$g8h$1@news.tpi.pl> <a6hmmg$6h6$1@news.tpi.pl> <a6igko$jdm$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: ph217.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1015870287 2999 217.99.192.217 (11 Mar 2002 18:11:27 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 11 Mar 2002 18:11:27 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:99762 Ukryj nagłówki > a czy wołowina po tak krótkiej obróbce nie będzie za twarda??? A może taka | |
Zobacz także