| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Yenefer" <y...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: surówka z czerwonej kapusty, pytanie Date: Tue, 30 Sep 2003 14:41:08 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 15 Sender: y...@b...pl@rr214.neoplus.adsl.tpnet.pl Message-ID: <blbtlb$bov$1@news.onet.pl> References: <blbmvd$grv$1@SunSITE.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: rr214.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1064925675 12063 80.50.104.214 (30 Sep 2003 12:41:15 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 30 Sep 2003 12:41:15 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:174808 Ukryj nagłówki Ja robie to tak ze najpierw szatkuje a potem obgotowuje w osolonej wodzie az | |
Zobacz także