Data: 2003-09-30 12:41:08
Temat: Re: surówka z czerwonej kapusty, pytanie
Od: "Yenefer" <y...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja robie to tak ze najpierw szatkuje a potem obgotowuje w osolonej wodzie az
bedzie taka by sie dalo ja pogryzc :). Potem tylko dodaje jablka, cebule,
gozdziki, oliwe, sok z cytryny, pieprz i jeszcze ew. sol. Nie wiem czy tak
powinno sie robic ale wychodzi calkiem niezla :) Pozdrawiam
Yenefer
Użytkownik "Magdalena" <m...@a...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
news:blbmvd$grv$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> Robiąc surówkę z czerwonej kapusty należy kapustę trochę obgotować po
> poszatkowaniu czy raczej posolić? ( hmmm nie używamy raczej soli) Jakie sa
> wasze doswiadczenia?
> Magda
>
>
|