Data: 2005-11-08 20:37:33
Temat: Re: surówka z kapusty
Od: "liberi" <l...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Morrigan" <f...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dkqtlq$7n4$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "ToMasz" <w...@p...KOM> napisał w wiadomości
> news:dkqt9h$gna$1@inews.gazeta.pl...
> > witam
>
> > poktoiłem w kosteczke nieregularną 2 cebule, wymieszałem wszystko razem.
> > jest tego dużo i smakuje jak karma dla królików. JAk uratowac tą
surówke?
>
> Ja nie zalewam wrzatkiem. Ale do rzeczy:) Mozesz do niej dodac: utarta
> marchewke, lyzke oliwy z oliwek, pare kropel cytryny, lekko posolic,
> wymieszac i gotowe:)
>
> Pozdrawiam,
> Atena Smolińska
Albo kiszony ogórek, będzie bardziej wyraźna w smaku.
Doprawiać można np. musztardą.
Pozdrawiam
Dorota
|