Data: 2002-06-06 11:45:22
Temat: Re: suszenie miesa po umyciu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 6 Jun 2002 11:36:42 +0200, "Kamas" <m...@w...pl>
wrote:
>> podobny wynalazek to tarcie na tarce na drobno rzeczy (typu
>> skorka cytr.) nie na golej tarce a nalezy przykryc ten kawalek
>> tarki, na ktorym bedziesz tarla, taka folia przezroczysta, co to
>> sie sama do siebie przyczepia, do talerzy, rankow, rak. zetrzesz,
>> nie musisz walic tarka o brzeg czegokolwiek, zdejmujesz folie i
>> zdrapujesz lekko nozem starta rzecz
>
>No ?wietne, ale chyba troch? tej folii b?dzie w ?arciu?
zupelnie nie!
jak zaczynasz te robote, to np skorka cytrynowa powoduje, ze
ffolia sie dziurkuje tam , gdzie sa zeby tarki. tylko peka, a nie
na kawalki i do zarcia nie wlazi. ale musi byc tarka z drobnymi
otworkami
czy gadam od rzeczy?
Krysia
P.S. Stosuje folie od dawna, jeszce jej nie zarlam
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|