« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-m ail From: Waldemar Krzok <w...@c...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: suszona kielbasa Date: Fri, 04 Nov 2005 14:39:35 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 12 Message-ID: <3...@u...de> References: <f...@4...com> <dkfehu$e8h$1@polsl.gliwice.pl> <3...@u...de> <dkffue$f57$1@polsl.gliwice.pl> <4...@g...pl> <dkfjan$heh$1@polsl.gliwice.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de tUDG3jvBEke2Y1nGbLnNqQtgxXPXGIYrIUPBX64Vqm0yK3/wrnebtA User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206) X-Accept-Language: en-us, en In-Reply-To: <dkfjan$heh$1@polsl.gliwice.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:251855 Ukryj nagłówki Kondziorek wrote: |
Zobacz także