Data: 2008-03-19 11:48:05
Temat: Re: suszone pomidory do mięsa?
Od: "Kajetana Kinga" <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" <e...@p...fm> napisał w wiadomości
news:frqtf9$jbo$1@nemesis.news.neostrada.pl...
> Kajetana Kinga pisze:
>
>> Można, one są bardzo dobre, mają specyficzny smak i potrawa nim
>> przesiąka.
>> Jeśli kupiłaś susz, to może namocz je przez godzinę w oleju albo w oliwie
>> przed pokrojeniem.
>> Ja kupuję zawsze w słoiczkach w oleju, moim zdaniem wtedy lepiej się je
>> kroi.
>
> Tylko te moje nie są takie typowe, jak te ze słoiczków chyba. Naprawdę
> wyglądają jak trochę większe rodzynki i smakują słodkawo. Myślisz, że po
> namoczeniu zrobią się podobne do tych słoikowych?
>
Myślę że jak namoczą się w oleju to tak.
Kaja
|