« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Monika" <m...@N...poczta.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: szyneczka własnej roboty Date: Tue, 28 Jan 2003 17:18:28 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 5 Sender: m...@p...onet.pl@pk163.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: <b197u2$diq$1@news.onet.pl> References: <b12pdt$4pe$2@news.onet.pl> <b15f41$j6t$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pk163.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1043866370 13914 217.99.112.163 (29 Jan 2003 18:52:50 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 29 Jan 2003 18:52:50 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:144675 Ukryj nagłówki > pieprz, liść laurowy), potrzymać w zajzajerze z 10 -14 dni, dokładnie |
Zobacz także