Data: 2003-02-05 11:52:21
Temat: Re: szynka wieprzowa
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ania Wojciechowska" <s...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:01c2cd0a$c1e9fea0$8b5a9c95@ZMN059A.if.uj.edu.pl
...
> wlasnie dostalam kawal wieprzowej szynki i zupelnie nie wiem co ciekawego
> z naia zrobic , bardzo prosze o jakies fajne przepisy
> ANIA
Szynki wieprzowej bez kosci uzywam w moim domu do wszystkiego.Tylko do
tatara i flakow nie:))
A cala reszta - to szynka wieprzowa. Gulasz, plastry podsmazone i potem
uduszone w sosie wlasnym, mozna zrazy zawijane,jak zmielesz- to: kotlety
mielone, golabki, galeczki do zupy, sos miesny do spagetti, farsz do
canelloni, wszystko, co sie lubi..
Jola L-L
|